Следва

Вечери на винотот в Carrefour

Гениалните прости неща: Пастет от сирене с праз лук, маслини и грах

За предястието довечера, за филийките сутринта, за олекотената вечеря в събота, пастетът от сирене е нещо като...

Food преди 13 години

За предястието довечера, за филийките сутринта, за олекотената вечеря в събота, пастетът от сирене е нещо като маслото в хладилника на всяка домакиня или поне на всеки, който с удоволствие пропуска майсторския клас по готвене няколко пъти седмично!



Ето какво ти е нужно:

200 гр. краве сирене,
200 гр. извара
кисело мляко – няколко лъжици
маслини, нарязани на ситно
праз лук, нарязан на ситно
магданоз,
грах от буркан, изцеден предварително


Объркваш всичко в едно, ако е твърде гъсто, добави още кисело мляко или пък извара, ако е твърде рядко.

Сервирай върху филийка с шайба домат и лист от айсберг или върху печени червени чушки.

С пастета можеш да намажеш и няколко сварени картофа, като ги разрежеш на две и ги сервираш с резенчета пушена сьомга.
 

More Food