ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кромид лук и мед при задух

10 глави кромид лук, ядки от 20 ореха, семе от 10 дюли. Всичко това се вари в 1 литър вода, докато остане половината. Прецежда се и се слагат 250 грама мед. Пие се по една супена лъжица 3 пъти на ден преди хранене.

300 грама пчелен мед, 300 грама зехтин, 300 грама небет шекер, 2 шепи пепел от изгорели дъбови кори. Първо се вари пепелта в 1 литър вода 20 минути, след утайване се прецежда и се прибавят останалите компоненти. Разбъркано добре от него се пие по 1 супена лъжица по 3 пъти на ден преди хранене.

Взема се добре узряла диня, измива се добре отвън и се нарязва на дребни парчета заедно с кората. Слага се толкова захар колкото тежи самата диня. Вари се на тих огън докато стане на сироп за сладко, прецежда се и се слагав стъклено шише и се стерилизира. Пие се по 2 супени лъжици 3 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *